Web
            Analytics
A. Bernabei
A. Bernabei
Argentina
25
A. Bernabei
Defensa
21 años
RAC 3 - 1 LAN 90' 0 1 0 0
LAN 3 - 3 PLA 90' 0 0 0 0
PAT 3 - 2 LAN 90' 0 1 0 1
LAN 1 - 1 EST 90' 0 0 0 0
ARG 0 - 1 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 3 - 3 TAL 56' 0 0 0 0
LAN 1 - 1 BAN 90' 0 1 0 0
BOC 4 - 2 LAN 75' 0 0 0 0
LAN 2 - 1 CCS 90' 0 0 0 0
ARS 1 - 0 LAN 90' 0 1 0 0
LAN 1 - 2 NOB 90' 0 1 0 0
IND 0 - 1 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 1 - 1 SAR 90' 0 0 0 0
ALD 2 - 3 LAN 96' 0 0 0 0
LAN 2 - 0 GLP 90' 0 1 0 1
VEL 5 - 1 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 3 - 1 GOD 87' 0 0 0 0
HUR 0 - 1 LAN 77' 0 0 0 0
LAN 1 - 1 UNI 90' 0 0 0 0
LAN 0 - 3 RIV 90' 0 1 0 0
COL 1 - 4 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 4 - 2 ATT 90' 0 0 0 0
LAN 0 - 0 ARA 90' 0 1 0 0
LAN 4 - 1 EQU 90' 0 1 0 0
GRE 3 - 1 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 1 - 0 TAL 90' 0 0 0 0
BOC 1 - 0 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 1 - 2 GRE 90' 0 0 0 1
LAN 1 - 2 VEL 90' 1 0 0 0
ARA 0 - 1 LAN 90' 0 1 0 0
SAR 1 - 0 LAN 16' 0 1 0 0
LAN 1 - 3 NOB 34' 0 0 0 0
JAP 3 - 0 ARG 2' 0 0 0 0
JAP 0 - 1 ARG 2' 0 0 0 0
BAN 2 - 0 LAN 82' 0 0 0 0
HUR 0 - 0 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 2 - 1 ATT 90' 0 0 0 0
UNI 3 - 2 LAN 90' 0 0 0 1
LAN 2 - 1 DYJ 90' 0 0 0 0
IND 0 - 1 LAN 90' 0 1 0 0
UNI 2 - 0 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 1 - 1 DYJ 24' 0 0 0 0
LAN 1 - 0 TAL 90' 0 1 1 0
BOC 1 - 2 LAN 44' 0 0 0 0
LAN 1 - 2 BOC 90' 0 0 0 0