Web
            Analytics
L. Acosta
L. Acosta
Argentina
15
L. Acosta
Portero
26 años
LAN 1 - 1 UNI 90' 0 0 0 0
LAN 0 - 3 RIV 90' 0 0 0 0
COL 1 - 4 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 4 - 2 ATT 90' 0 0 0 0
EQU 0 - 1 LAN 90' 0 1 0 0
LAN 2 - 0 CEN 90' 0 0 0 0
PAT 1 - 1 LAN 90' 0 0 0 0
LAN 1 - 1 DYJ 90' 0 0 0 0
ALD 1 - 2 LAN 90' 0 0 0 0