Web
            Analytics
Alemania
Ingolstadt 04
Ingolstadt 04
20 Sep 20 FIN ING 2-1 KFC
26 Sep 20 FIN HAL 0-2 ING
03 Oct 20 FIN ING 0-1 UNT
11 Oct 20 FIN VIK 2-0 ING
17 Oct 20 FIN ING 2-1 VER
21 Oct 20 FIN KAI 1-1 ING
24 Oct 20 FIN ING 1-0 SGD
01 Nov 20 FIN TAM 1-1 ING
06 Nov 20 FIN ING 4-1 WEH
14 Nov 20 FIN WAL 4-1 ING
22 Nov 20 FIN ING 1-0 MAG
25 Nov 20 FIN BAY 1-3 ING
30 Nov 20 FIN MEP 2-0 ING
05 Dic 20 FIN ING 1-1 LUB
16 Dic 20 FIN ING 1-0 ROS
19 Dic 20 FIN SAA 3-3 ING
10 Ene 21 FIN ING 2-1 MSV
13 Ene 21 FIN ZWI 0-2 ING
18 Ene 21 FIN REA 1-0 ING
27 Ene 21 FIN ING 1-1 HAL
30 Ene 21 FIN UNT 0-1 ING
06 Feb 21 FIN ING 2-1 VIK
20 Feb 21 FIN ING 1-0 KAI
27 Feb 21 FIN SGD 4-0 ING
03 Mar 21 FIN KFC 0-3 ING
08 Mar 21 FIN ING 2-1 TAM
13 Mar 21 FIN WEH 1-2 ING
17 Mar 21 FIN VER 1-1 ING
20 Mar 21 FIN ING 1-0 WAL
03 Abr 21 FIN MAG 2-0 ING
10 Abr 21 FIN ING 2-2 BAY
18 Abr 21 FIN ING 0-0 MEP
21 Abr 21 FIN LUB 1-1 ING
24 Abr 21 FIN ING 3-2 ZWI
04 May 21 FIN ROS 1-1 ING
08 May 21 FIN ING 0-0 SAA
15 May 21 FIN MSV 1-5 ING
22 May 21 FIN ING 3-1 REA
12 Sep 20 FIN ING 0-1 F95
20 Ago 20 FIN ING 1-2 EIC
05 Sep 20 FIN ING 0-2 SCH
27 May 21 FIN ING 3-0 OSN
30 May 21 FIN OSN 3-1 ING